Gorilla Sports is dé online aanbieder van fitnessartikelen.
Maar we kunnen met trots mededelen dat we nu ook een showroom hebben in Amsterdam!

Heb je vragen over een product? Stuur ons dan een whatsapp op nummer 0858888601 of chat met ons via onze website.

Het adres van onze showroom:

Gorilla Sports
Lemelerbergweg 48
1101 AM Amsterdam

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Update 20 december 2021:
Onze showroom is gesloten voor bezoek. Je kunt nog wel langs komen om een product op te halen of jouw bestelling te retourneren.

We hopen dat we onze klanten snel weer mogen ontvangen in onze sn

Tot ziens!