Net als iedereen hebben wij ook te maken met de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus. Door de sluiting van sportscholen hebben wij momenteel te maken met grote drukte.

De reactietijd van de klantenservice ligt momenteel tussen 3 en 4 werkdagen. Wij doen ons uiterste best om alle e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden. Mocht het iets langer duren vragen we je uitdrukkelijk niet opnieuw te e-mailen. De kans bestaat dat je vraag dan weer onderop belandt omdat deze als 'nieuw' gezien wordt en het juist langer duurt voor je een reactie ontvangt.

Om het aantal e-mails te verminderen willen we jou verzoeken geen bericht te sturen indien jouw vraag en antwoord hieronder staan:

Levertijd:
Ondanks dat onze collega’s in het magazijn dag en nacht én in het weekend doorwerken kan de levertijd langer zijn dan dat je van ons gewend bent. Houdt rekening met een levertijd van 5 tot 7 werkdagen.

De tracking werkt niet:
Zodra onze bezorgpartner DPD jouw pakket heeft ingescand, zal de tracking actief worden. Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

Ik mis nog een deel van mijn bestelling:
Jouw bestelling wordt in meerdere zendingen geleverd als het totale gewicht zwaarder is dan 30 kg. Check alle trackings alvorens ons te mailen, want er kan nog een zending onderweg zijn.

Voorraad: Alles wat op de website in de winkelmand te plaatsen is, is nog bestelbaar. De voorraad wordt eind april aangevuld.

Account en nieuwsbrief

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief van Gorilla Sports?
U kunt zich eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief, door te klikken op de afmeldlink die bovenaan de nieuwsbrief staat.
Vr, 31 Okt, 2014 at 11:20 AM
Ik ontvang de nieuwsbrief van Gorilla Sports niet in mijn inbox, terwijl ik me hier wel voor heb aangemeld.
Het kan zijn dat onze dagelijkse e-mail niet door het filter van uw e-mail komt. Wij raden u dan aan om [email protected] en [email protected]
Do, 16 Jul, 2015 at 11:00 AM
Ik ben het wachtwoord en/of de gebruikersnaam kwijt van mijn Gorilla Sports account. Wat moet ik nu doen?
Mocht u uw wachtwoord en/of gebruikersnaam zijn vergeten, dan kunt u uzelf een nieuw wachtwoord laten toesturen via de link "Gebruikersnaam of wachtwoo...
Do, 16 Jul, 2015 at 11:00 AM
Wat zijn de voordelen van een Gorilla Sports account?
Met een Gorilla Sports account kunt u de status van uw bestelling bijhouden. Tevens kunt u sneller afrekenen en inloggen op Watch2Day.nl, iChica.nl en BeFit...
Vr, 31 Okt, 2014 at 11:29 AM
Waar kan ik een Gorilla Sports account aanmaken?
U klikt bovenaan de website, op "Account aanmaken". Voor het aanmaken van een account zijn slechts uw e-mailadres en een wachtwoord vereist. 
Do, 16 Jul, 2015 at 11:00 AM
Kan ik het e-mailadres dat ik gebruik voor Gorilla Sports wijzigen?
U kunt uw e-mailadres wijzigen onder "Mijn account" bij "Wijzig e-mail".
Vr, 31 Okt, 2014 at 11:31 AM
Hoe kan ik me weer aanmelden voor de nieuwsbrief van Gorilla Sports, nadat ik me er eerder voor had afgemeld?
U kunt zich rechts onderaan de website aanmelden voor de nieuwsbrief.
Vr, 31 Okt, 2014 at 11:33 AM